Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

ENERGY Argán olaj 100ml

Ár:
7.722 Ft (6.080 Ft + ÁFA)
Egységár: 77,22 Ft/ml
Cikkszám: E005015002
Gyártó: Energy Group a.s .
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

ENERGY Argán olaj 100ml terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

Energy argán olaj, természetes kozmetikai olaj

  • ALKALMAS MINDEN BŐRTÍPUSRA
  • KIVÉTELES LIFTING-HATÁSSA
  • A KIS HEGEKET SIMÍTJA
  • ALKALMAS HAJRA ÉS FEJBŐRRE

Használata

Az argánolaj a világ egyik legértékesebb és egyben legdrágább olaja. Elérhetősége korlátozott. Nehéz feldolgozása és magas hatóanyagtartalma szolgál magyarázatul arra, miért nevezik sokszor ezt az olajat „marokkói aranynak”. Kivételes lifting-hatással büszkélkedhet, felgyorsítja a sebek gyógyulását és minden bőrtípusra kiválóan használható. Kizárólag a tiszta és természetes, bio minőségű argánolaj képes teljes mértékben kifejteni hatásait az arcbőrön.

Használata: nem csak az arcon, de az egész testen, fejen és hajon, kezeken és körmökön is használható. Fürdővízbe is csepegtethető. Használatát a Renove arckrémekkel együtt ajánljuk.

A marokkói nők a fiatalság elixírének nevezik az argánolajat. Varázslatos tulajdonságait már több száz éve felfedezték. Az olaj segít sokáig megőrizni a bőr puhaságát. Az argánolaj értékes vitaminok és tápanyagok egyedülálló koktélja.

Kiszerelés 100 ml/db
Minimálisan rendelhető mennyiség 1 db
Márka Energy
Származási hely Csehország
Minőségét megőrzi A termék csomagolásán jelzett időpontig.
Bio Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

6.633 Ft
Raktáron
A VISAGE Olaj arctisztító, sminklemosó olaj. A Protektin növényi kivonataival gazdagított értékes olajok és esszenciák elegyét tartalmazza. Kíméletesen és hatékonyan távolítja el a sminket, valamint a zsírban oldódó szennyeződéseket. Tisztítja és védi a bőrt.
6.633 Ft
Raktáron
A VISAGE WATER arclemosó tonik. Tisztítja, tonizálja és hatékonyan regenerálja a bőrt, hosszú időn át megőrzi üdeségét és életerejét. A damaszkuszi rózsa hidrolátumát tartalmazza, amely minden bőrtípusra alkalmazható. Tisztítja, felfrissíti, hűsíti és hidratálja a bőrt. Táplálja a szempillákat.
8.811 Ft
Raktáron
Megújítja a száraz, elvékonyodott bőrt, amely már nem képes megfelelően ellátni védelmi feladatát. Ez a RENOVE termékcsalád legzsírosabb krémje, ezért az extra száraz bőrűek is alkalmazhatják. Óvja a bőrt a külső hatásoktól (hideg, szél és fagy), ezért téli krémként is használható minden bőrtípusra. Nappali és éjszakai krémként egyaránt alkalmazható.

Keresés