Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

BIO MENÜ BIO CHLORELLA POR

Cikkszám: 5999886305307
Gyártó: BIO MENÜ
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

BIO MENÜ BIO CHLORELLA POR terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

Kiszerelés 250 g
Minimálisan rendelhető mennyiség 1 db
Vámtarifaszám 1212200000
Márka BIO MENÜ
Minőségét megőrzi A termék csomagolásán jelzett időpontig.
Bio Igen
Főleg bio gazdálkodásból származó összetevőket tartalmaznak Igen

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

6.633 Ft
Raktáron
A csendes-óceáni Tajvan szigete kínálja a Föld legjobb minőségű Chlorella algáját. Forrásvíz által táplált, egyedülálló élőhelye adja a Chlorella mérhetetlen tisztaságát és hatékonyságát. Fontos vitaminok és ásványi anyagok forrása. Klorofillban és CGF növekedési faktorban gazdag.
6.633 Ft
Raktáron
A Hawaii-szigetek érintetlen természeti környezetében hullámzó, színtiszta tengervízből nyerjük a világ legjobb minőségű Spirulináját. A napsugarak ölelte, egyedülálló környezetben lassan növekvő és erősödő Spirulina alga hihetetlen mennyiségű energiával töltődik fel, hogy kivételes összetételével segítségünkre legyen egészségünk megőrzésében és életerőnk fokozásában. Vitaminok, ásványi anyagok és más tápanyagok figyelemreméltó skáláját kínálja. A Hawaii Spirulina csaknem kétszer annyi biológiailag értékes hatóanyagot tartalmaz, mint bármelyik másik Spirulina a Földön, valamint kb. 30 olyan tápanyag található meg benne, amely a többiben egyáltalán nincs jelen. A jól felszívódó, növényi eredetű fehérjék legjobb forrása (akár 70%-os fehérjetartalom, 80%-os felszívódási képesség mellett).

Keresés