Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

Herbow bambino 2in1 mosóparfüm öblítő koncentrátum gyümölcsös kert 200 ml

Ár:
1.881 Ft (1.481 Ft + ÁFA)
Egységár: 9.405,40 Ft/l
Cikkszám: 5999567513694
Gyártó: HERBOW
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Herbow bambino 2in1 mosóparfüm öblítő koncentrátum gyümölcsös kert 200 ml terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

Textilöblítő-koncentrátum növényi eredetú összetevőkkel. Az érzékeny bőrű és allergiára hajlamos kisbabák, gyermekek és felnőttek ruháinak öblítésére fejlesztett bőrkímélő szuperkoncentrátum, melyből már nagyon kis mennyiség is elegendő, így rendkívül gazdaságos. Növényi eredetű textil kondicionálószert tartalmaz, amely biológiailag lebomló, a bőrrel kíméletes módon varázsolja puhává, illatossá és lágy tapintásúvá a textíliákat! Természetazonos olajok keverékéből készült illatanyaggal hosszantartó, kellemes illatot biztosít.

Kiszerelés 200ml/db

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Hasonló termékek

1.881 Ft
94,04 Ft/db
Rendelhető
Különleges bevonatú kendő, ami magába szívja a szennyeződéseket. Használatával a ruha ismét ragyogóan fehér lesz. Megszünteti a szürkés és sárgás foltokat, elszíneződéseket. Használható bármely mosási hőmérsékleten, gyapjú és selyem kivételével bármely anyaghoz, kézi és gépi mosáshoz egyaránt. 
2.115 Ft
211,54 Ft/db
Rendelhető
2 az 1-ben ultrafekete színfrissítő kendő valódi textilfestékkel. Visszaadja a kifakult ruhák intenzív színét és ápolja a textilt. Textilszál-védelmet biztosító összetételével kisimítja a textilszálakat, melytől a ruhák kellemes tapintásúvá válnak. Használat után a festékanyag maradéktalanul kiürül a mosógépből. Bármely fekete textilhez használható por- és folyékony mosószerrel kombinálva is. Rendszeres használatával a fekete ruhák színe sokáig újszerű marad

Keresés