Annak érdekében, hogy Ön számára is jobb felhasználói élményt tudjunk biztosítani, az oldalon cookie-kat használunk. Az oldalunk használatával Ön elfogadja a cookie-k alkalmazását.További információt itt talál.
Elfogadom
Menü

MEDINATURAL TEAFAOLAJ SZAPPAN PUMPÁS (250ml) - minden bőrtípusra

Ár:
2.110 Ft (1.662 Ft + ÁFA)
Cikkszám: 5999883963845
Gyártó: Medi-Natural Kft.
Elérhetőség: Rendelhető
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

MEDINATURAL TEAFAOLAJ SZAPPAN PUMPÁS (250ml) - minden bőrtípusra terméket rendelje meg most a KataBioPortal Webáruházban és néhány napon belül már használhatja is 25.000Ft kosárérték felett Ingyenes szállítással! Olvassa el a részleteket a Szállítás és fizetés menüpontban. 

Biztosan imádni fogod a MediNatural Teafaolaj folyékony szappant!

Gombás és egyéb fertőzések elkerülése, miatt fontos az alapos tisztálkodás, erre ideális választás a MediNatural teafolaj folyékony szappan, főként ahol a kórokozók könnyen terjednek és jellemzően fertőző gócok alakulnak ki, mint az uszodák, a közösségi zuhanyozók, a fitnesztermek és a szaunákban. A MediNatural Teafaolaj folyékony szappan az egyik legcsodálatosabb növényi esszenciát tartalmazza, amely jól ismert bőrregeneráló, erős gombaölő, fertőzés-gátló, és sebgyógyulást elősegítő hatásáról. Különleges bőrbarát kókuszolaj kivonat tartalmánál fogva, kíméletesen, lágyan tisztítja, és nem szárítja a bőrt. Hatására a bőr selymesen puha lesz.

Szeretni fogod a MediNatural Teafaolaj folyékony szappant
- viszket, húzódik a bőröd -ha már régóta keresed a megoldást és folyamatosan cserélgeted a tusfürdőidet, szappanokat és még mindig viszket és húzódik a bőröd zuhanyzás után, mindenképpen tedd próbára
a MediNatural Teafaolaj folyékony szappant, mert tetszeni fog!
- aknés, pattanásos, mitesszeres problémás arcbőrre- kihagyhatatlan!
Hatóanyaga, a teafaolaj egy igazán csodálatos növényi esszencia, jól ismert a bőrregenerációt elősegítő, tisztító hatása, ami rendkívül alkalmassá teszi a problémás bőr ápolására.
- Ha a káros anyagoktól mentes kozmetikumokat részesíted előnyben- megtaláltad amit keresel! Kihagytunk belőle a vacak irritatív összetevőket !
- Ha szeretnéd kiváltania a kézműves szappanokat, mert nem szereted a ragacsos maradványokat takarítani, amit maguk mögött hagynak!
- Igazi univerzális szappan: bababarát, kiváló borotválkozáshoz és hajmosáshoz is, ráadásul fürdeni is élmény vele.

Kiemelt felhasználási javaslat Arctisztítás, zuhanyzás, fürdés, borotválkozás
Összetétel Acqua, LaurylGlucoside,Cocoamphodiacetate, BenzylAlcohol, DehydroaceticAcid,MelalecucaAlternifoliaOil, AurantiiPericarpiumOil
Kiszerelés 250 ml
Vámtarifaszám 2147483647
Származási hely Magyarország
Minőségét megőrzi A termék csomagolásán jelzett időpontig.
Tárolási feltételek 16-27°C között, fénytől védve.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés